На Зеленського працювали лобісти

2.08.2019, 09:48
35542

Лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC опублікувала звіт про роботу, яку вона виконала на користь Володимира Зеленського.

Про це інформує Голос Америки.

Читайте також: Зеленський оконфузився, перейменувавши одну область

Вечеря на $1,900, екскурсія до Білого дому, листи, дзвінки, зустрічі – лобісти Зеленського та «Слуги Народу» відзвітували про виконані роботи у Вашингтоні у квітні – травні 2019. Контракт був офіційно закритий 21-го травня 2019, робота за ним – виконана, послуги – оплачені. Команда Зеленського твердила, що нікого не наймала.

Лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC опублікувала звіт про роботу, яку вона виконала на користь Володимира Зеленського у Вашингтоні у період між 3 квітня і 21 травня 2019 р. Відповідно до документів, поданих у Міністерство Юстиції США, лобістська компанія отримала за свої послуги, виконані між 3 квітня та 21 травня гонорар $60,000 та відшкодування витрат $9,371.80.

Послуги надавалися між першим та другим туром президентських виборів в Україні. Тоді команда Володимира Зеленського категорично заперечувала існування такого контракту.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com