ЦВК визнала обраним та зареєструвала В’ятровича нардепом від ЄС

14.11.2019, 20:48
52248

Центральна виборча комісія на засіданні визнала обраним та зареєструвала народним депутатом України колишнього директора Інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича.

Читайте також: Ірина Луценко склала повноваження нардепа

У пресслужбі ЦВК нагадали, що 12 листопада Верховна Рада своєю Постановою достроково припинила повноваження народного депутата Ірини Луценко, обраної на позачергових виборах нардепів 21 липня в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від партії “Європейська солідарність”, в зв’язку з особистою заявою про складення нею депутатських повноважень.

“У зв’язку з поданням Бойко Н.А. Комісії відповідної заяви про відмову від балотування Комісія скасувала реєстрацію кандидата в народні депутати України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 р Бойко Н.А., включеної до виборчого списку політичної партії “Європейська Солідарність” під №24, виключивши її з зазначеного виборчого списку”.

Отже, зазначають у ЦВК, Комісія визнала обраним та зареєструвала народного депутата України В’ятровича, включеного до виборчого списку “Євросолідарності” під №25.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com