Під Одесою жінка померла через спробу аборту уколом ветеринарного препарату (відео)

26.05.2020, 10:33
73533

В Одеській області 35-річна жінка загинула через спробу аборту. Можливих причин смерті кілька. Це могла бути смертельна ін’єкція ветеринарного препарату. Крім цього, під час розтину у загиблої виявили розрив селезінки. Позбутися дитини уколом ветеринарного препарату жінка намагалася вже на п’ятому місяці вагітності.

Читайте також: У Вінниці військового посеред вулиці смертельно вдарили ножем у живіт

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Жінка сама собі зробила ін’єкцію, яка могла стати смертельною. Принаймні, так вона сказала поліцейським за кілька годин до смерті. І потрапила до лікарні з кровотечею. Про подію не хотіла говорити навіть лікарям.

“Вона пояснила слідчим, що зробила собі ін’єкцію, в результаті якої у неї стався викидень. Вона довго не признавалася ні лікарям, ні співробітникам поліції. Ніхто не знав, тому що вона приховувала факт вагітності від своєї мами, від своїх дітей”, – розповів керівник Татарбунарського відділення поліції Олександр Бодюл.

Жінка сама виховувала трьох дітей. Колишній чоловік родину не підтримував. Найменший хлопчик потребував постійної медикаментозної підтримки. Тому мати працювала усюди, де могла, кажуть сусіди.

Зрештою медикам жінка сказала, що пізно похопилася, що вагітна. У лікарні б уже за аборт не узялися, а вигодовувати ще й четверту дитину не змогла б.

У селі впевнені, що вона заробляла сурогатним материнством і зважилася на аборт, коли від дитини відмовилися потенційні батьки. Мовляв, великий живіт бачили у жінки ще рік тому, але потім він раптово зник.

Зараз правоохоронці чекають на результати експертизи, яка встановить, чи робила жінка ін’єкцію сама, чи їй хтось допомагав. Версію із сурогатним материнством у поліції поки навіть не розглядають.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com