В Ужгороді сталася бійка битами та стрілянина (відео)

8.07.2020, 12:50
77698

На околиці Ужгорода в селищі Минай розбірка між трьома чоловіками закінчилася стріляниною. А також розбитим автомобілем, який потрощили битою.

Читайте також: У Києві сталась масова бійка зі стріляниною, троє осіб поранено (відео)

Участь у сутичці брали троє чоловіків, які до цього разом відпочивали в одному з ресторанів. За даним поліції, ймовірною причиною конфлікту стали боргові зобов’язання одного з учасників сутички перед 39-річним мешканцем Ужгорода.

Вирішили конфлікт в мирний спосіб не вдалося. Тож чоловік дістав металеву биту, якою почав трощити автомобіль BMW, на якому приїхав боржник разом зі своїм товаришем. В тих  теж виявилася бита, і вони намагалися у відповідь побити нападника.

В результаті, 39-річний ужгородець з травматичного пістолета здійснив кілька пострілів у бік чоловіків. За даними журналіста Віталія Глаголи, було як мінімум чотири постріли.

Потерпілих з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні, а сам стрілок з місця пригоди зник.

У поліції подію кваліфікували за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. Дві металеві бити та гільзи з пістолета, ймовірно травматичного, вилучені. Автомобілі, на яких пересувалися учасники конфлікту, поміщені на спецмайданчик поліції. Варто відзначити, що обидва автомобілі на німецькій реєстрації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com