У МОЗ повідомили, скільки школярів та вчителів хворіють на коронавірус і перебувають на самоізоляції

4.10.2020, 14:15
85768

Станом на 4 жовтня, в Україні на коронавірус нині хворіють 1257 учнів та 1258 вчителів. Всього на самоізоляції перебувають понад 83 тисячі учнів, тобто ті, хто мали контакт з хворим на COVID-19 у класі.  Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу.

Читайте також: В Україні за добу на COVID-19 захворіло майже 200 медиків

“У нас на сьогодні 1257 учнів хворіють (на коронавірус, – ред.) і 2158 вчителів. Крім того, на самоізоляції перебувають понад 83 тисячі учнів, тобто це класи, в яких є підтверджений випадок COVID-19. Звичайно, на самоізоляції діти 14 днів, а потім повертаються”, – зазначив глава МОЗ.

Він нагадав, що відповідно до постанови Кабміну, якщо понад 50% класів школи пішли на самоізоляцію, то на дистанційну форму навчання переходить весь навчальний заклад.

Щодо забезпеченості закладів освіти засобами індивідуального захисту, антисептиками тощо, очільник МОЗ зазначив, що це питання лежить виключно в компетенції Міністерства освіти і науки. “Своєю чергою, МОЗ дало чіткі рекомендації, правила, які повинні бути в наших навчальних закладах”, – додав Степанов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com