“На що артистам жити?”, – Оля Полякова розгромила Ляшка в прямому ефірі й висунула вимогу

19.11.2020, 11:33
89491

Українська співачка Оля Полякова розкритикувала владу за систему призначення компенсацій артистам на карантині, організовану абияк. Артистка та заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко навіть посварилися в прямому ефірі телеканалу “Україна 24” через карантин в Україні.

Читайте також: Нардеп від “Слуга народу” під час засідання Ради ділиться з однопартійцем порнографією (відео)

Приводом став недавній концерт Полякової в Харкові, після якого поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил карантину організаторами заходу.

Співачка зазначила, що рішення про посилення карантину вимагає серйозного діалогу, оскільки “стоїть питання виживання цілих сфер діяльності, а саме – музичної індустрії”.

“Те, як ви там кулуарно приймаєте рішення, і вважаєте це досягненнями – це смішно… Що ви можете запропонувати нам – артистам, музикантам, авторам – щоб ми знову запаслися терпінням і закрили очі на бездумну політику по відношенню до себе? Скажіть: давайте зустрінемося , обговоримо все ініціативною групою. Ми вже зустрічалися ще у вересні – і нічого. Тільки хейт, звинувачення, скандали і так далі. Якщо локдаун – то давайте компенсації, або хоча б розуміння, як ми вийдемо з кризи і компенсуємо втрати”, – заявила Полякова.

У відповідь Ляшко нагадав, що зустрічався зі співачкою в Мінкульті і обговорював можливі проблеми в зв’язку з карантином.

“Ми пішли назустріч вам… Ми ухвалили рішення про 50% заповненість залу, про те, що ви особисто, виступаючи на сцені, будете просити всіх глядачів одягати маску, дотримуватися дистанції… Після цього через два тижні з’явився Харків (концерт у Харкові – ред.), де почалася ця ситуація…” – сказав головний санлікар.

У свою чергу, Полякова зазначила, що не контролювала ситуацію з концертом у Харкові.

“Це був не мій концерт… Це маніпуляція і висмикування. Вічно у вас у політиків це одне і те саме”, – обурилася вона.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com