На Волині жінка пролежала у сніговому заметі більше години

20.01.2021, 11:31
93273

У Любомльському районі поліцейські розшукали і врятували жінку від неминучої смерті.

Читайте також: У Західній Україні оголосили штормове попередження

Про це повідомляє поліція Волині.

Повідомлення про те, що 59-річна мешканка села Згорани Любомльського району не повернулася додому після вечірнього гостювання у односельчан, надійшло до поліції сьогодні, близько першої години ночі. За допомогою до правоохоронців звернулися її діти, що нині проживають у Харкові й не мають можливості розшукати жінку.

Слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (Любомль) оперативно зреагувала на виклик: розшукали чоловіка жінки, з яким вона перебувала у гостях, встановили ймовірний маршрут повернення жінки, «прочесали» навколишні території. Громадянку виявили на одній із вулиць села, вона лежала у заметі снігу, як з’ясувалося згодом, десь близько години. На місце поліцейські викликали швидку медичну допомогу. Поки медики доїжджали до місця, правоохоронці спільно з односельчанами доставили жінку додому та надали їй першу медичну допомогу.

Нині громадянка перебуває в лікарні. Завдяки злагодженим діям та оперативному реагуванню поліцейських та медиків вона врятована, стан її здоров’я задовільний.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com