Найманці “Л/ДНР” атакували ЗСУ на Донбасі з повітря

12.02.2021, 14:52
94417

Російські терористи “Л/ДНР” у п’ятницю, 12 лютого, двічі атакували позиції Збройних сил України на Донбасі з безпілотників.

Читайте також: Росія прагне дискредитувати Мінські домовленості

Як повідомила пресслужба Міністерства оборони, ворожі провокації були зафіксовані в обідню пору поблизу Золотого-4. Зокрема, окупанти застосували свої БПЛА для скидання пострілів ВОГ-17, а також для розвідки поблизу Новолуганського. На щастя, втрат у лавах українських захисників вдалося уникнути (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Крім того, Головне управління розвідки дізналося, що командування російських загарбників на сході вкотре почало нарощувати інтенсивність тренувань мінометних та артилерійських підрозділів терористів.

На додачу до всього ворог вдосконалює інженерно-фортифікаційне обладнання передових позицій і розширює систему мінно-вибухових загороджень майже вздовж усієї лінії зіткнення.

Як зазначили українські захисники, подекуди найманці мінують місцевість біля позицій наших армійців протипіхотними осколковими мінами ПОМ-2 з використанням засобів дистанційного мінування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com