Український червоний борщ – у 20-ці найкращих перших страв у світі
Український борщ – у рейтингу 20 найкращих супів у світі, за версією американського видання СNN.
Читайте також: Консервований український червоний борщ постачатимуть у ЄС
Зазначається, що ніжний буряк – це лише початок пікантних смаків борщу. Шматочки ніжною буряка плавають в яскраво-червоному бульйоні для супу, який так люблять в Україні і в усій Східній Європі, пише ШоТам.
У виданні пишуть, що борщ, часто приправлений ложкою сметани, – це зовсім не простий буряковий суп. Він отримує гострий смак від молочно-ферментованого бурякового соку, ще одного регіонального фірмової страви.
«І хоча суп іноді відносять до російської кухні, це твердження сильно оскаржується. Тепер українські кухарі проводять кампанію з внесенню борщу до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО», – йдеться у повідомленні.
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook, Telegram та Instagram
Помилка в тексті? CTRL+ ENTER
Коментарі (0)