На українців чекають триденні магнітні бурі: як себе вберегти

16.06.2021, 12:01
97668

Період сонячної активності обернеться триденною магнітною буреювід 16 червняСпалахи на Сонці змінюють наше електричне поле, а на це дуже чутливо реагують електрозбудливі тканини.

Читайте також: Основні симптоми коронавірусу змінилися через мутації

Як пережити магнітні бурі та убезпечити себе, розповіли у Сніданку з 1+1.

“Коли приходить магнітна буря, перше, що реагує – голова, нервова система. У людей збільшуються головні болі або будь-які інші больові розлади, тому що всі вони реалізуються нервовою системою. Наприклад, болі в суглобах, болі в попереку. З’являється тиск, серцеві аритмії. Інфаркти та інсульти в період магнітних бур, за науковою статистикою, збільшуються: на 11%  інфаркти, а на 7% – інсульти”, – каже лікарка-неврологиня, кандидатка медичних наук Тетяна Майкова.

Магнітні бурі впливають на емоційний стан. Люди можуть почуватися більш пригніченими та подразненими, або з’являється агресія, тривога, втома, погіршується сон. Більше того, через бурі може не працювати техніка.

Врятувати організм можна, заспокоює лікарка: “Варто забезпечити собі правильний нічний сон: лягати спати до півночі, а вставати без будильника. Ми повинні обов’язково більше рухатися: ходити пішки, плавати, займатися гімнастикою, але бігати”.

Важливо у ці дні відмовитись від стимуляторів на кшталт кави, а також дуже гарно харчуватися. Віддавати перевагу слід  здоровій їжі та достатній кількості води, а від смаженого та жирного краще відмовитись.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com