“А Вас побити, нє”: монахи палаючої Києво-Печерської Лаври накинулися на журналістів (відео)

4.11.2021, 21:02
104390

Сьогодні, 4 листопада, на території Києво-Печерської Лаври сталася пожежа. Вогонь поширився на покрівлю майстерні з розпису ікон. Журналісти спробували зняти те, що відбувається на мобільний телефон, але місцеві ченці накинулися на них і намагалися відібрати смартфон.

Читайте також: Дівчинка поверталась зі школи: на Тернопільщині водій збив 11-річну дитину і втік

Це видно на відео, яке опублікував Telegram-канал “Київ Зараз“.

“Якісь агресивні служителі біля Києво-Печерської Лаври – намагалися відібрати телефон у журналіста магнолії – ТВ і накинулися на нього”, – йдеться в повідомленні.

На відео чутно, як журналіст просить священнослужителів прокоментувати пожежу в Лаврі. Один чернець сказав, щоб вони йшли за ворота, а потім вже інший почав вихоплювати телефон з рук.

“А вам не доходить, побити вас, нє?”- сказав чернець.

Повідомляється, що під час пожежі в Лаврі постраждали три людини. Одна вистрибнула з вікна другого поверху.

Зазначимо, що до гасіння пожежі було залучено 55 осіб та 13 одиниць техніки ДСНС. Займання почалося о 13:45, а через годину о 14:45 пожежникам вдалося все загасити.

Ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів: "А вас побити, нє?"Ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів: "А вас побити, нє?"Ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів: "А вас побити, нє?"Ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів: "А вас побити, нє?"Ченці палаючої Лаври накинулися на журналістів: "А вас побити, нє?"

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com