Alyona Alyona відверто розповіла про знайомство з батьками свого хлопця

7.09.2021, 13:31
100432

Відома українська реперка Alyona Alyona у соціальних мережах ділиться подробицями свого особистого життя. Нещодавно вона розповіла, що переїхала до свого коханого хлопця Дениса

Зараз у сюжеті “Зіркового шляху” поділилась іншими подробицями. Вона зізналась, у яких стосунках перебуває з батьками свого обранця. Реперка розповіла, що вони добре спілкуються та порозумілись.

Читайте також: Юрій Ткач розповів, як “поріднився” з Євгеном Кошовим: дівчатка допомогли

“Я з його батьками познайомилася, певно, ще в перший місяць стосунків. Так вийшло, що йшов ремонт в його житлі, і вони приїхали допомагати. І там була я, і все. Я навіть їздила нещодавно писати музику до Запоріжжя, і мешкала у його батьків. Нормально. Якось ми так зійшлися, все так добре”, – розповіла виконавиця.

Також зірка розповіла про сімейне життя з коханим.

“Ось “ти до мене йдеш” – не “до мене”, а “до нас”. Це твоє. Якісь приходили друзі до нього, я була у нього, він говорив: “Так, це тут господиня, у неї запитайте, де що лежить”. Він, можливо, саме цим мене так привернув до себе. Що він настільки довіряє і дозволяє мені робити все, що я хочу. І найголовніше, він мене приймає такою яка я є. А тепер мені вже хочеться для нього змінюватися, щось робити”, – поділилася артистка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Альона (@alyona.alyona.official)

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com