Анна Сєдокова здивувала новою зовнішністю (фото)

2.04.2019, 10:13
19113

Українська поп-виконавиця Анна Сєдокова, екс-учасниця гурту “ВІА Гра”, здивувала своїх фоловерів в Instagram кардинальними змінами в зовнішності.

Читайте також: Співачка Даша Астаф’єва знялася оголеною у фотосесії під плівкою

На особистій сторінці в соцмережі співачка опублікувала фото, на якому зображена з короткою стрижкою і ножицями в руках. У коментарях одразу ж розгорівся ажіотаж, водночас деякі підписники знаменитості нагадали, що пост вона опублікувала 1 квітня.

“Зміни на краще. В житті. Особливо в особистому. А якщо змін немає, потрібно стати зміною. Мені личить?” — написала під фотографіями Сєдокова. Зауважимо, що в цьому ж пості виконавиця подякувала особистому перукарю.

Реакція з’явилася одразу. Пост Сєдокової зібрав понад 80 тис. лайків і декілька сотень коментарів, у яких фоловери відмовилися вірити в такі кардинальні зміни.

“Воу-воу. Гаразд, це не жарт?”, “Несподівано. Поки незвично”, “Аню, дуже сміливо, якщо це не жарт до 1 квітня”, “Нічого собі ви зважилися”, “Свіжо. Навіть дуже”, “Кончіта Вурст тихо плаче в сторонці”, — відреагували під знімком.

Розкривати інтригу Сєдокова не стала. Дійсно знаменитість так кардинально змінила імідж чи тільки приміряла перуку, напевно дізнаємося вже незабаром.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com