Арсен Мірзоян пояснив, чому зараз волонтерить, а не воює

27.07.2022, 12:37
124566

Перші 10 днів війни Арсен Мірзоян захищав Київ зі зброєю в руках, а в березні взявся допомагати армії. За п’ять місяців він пригнав більш як 500 автівок для ЗСУ. Однак готовий відкласти волонтерство та піти воювати.

Якщо Сашко Положинський, з яким Арсен Мірзоян тримав оборону Києва, підписав контракт з ЗСУ і служить у лавах 47-го окремого батальйону, то він займається волонтерством. В інтерв’ю 24 каналу музикант пояснив, що його час ще не настав, зараз він там, де ефективніший, корисніший.

Чому Арсен Мірзоян волонтерить, а не воює як Положинський

Співак наголошує, що в нього немає військової підготовки, тож він точно сидів би в окопі. Однак у випадку, якщо російська армія зайде в його рідне Запоріжжя, він без вагань рвоне захищати свою землю.

У перші дні я був зі зброєю руках у Києві, я нікуди не дівся. І я вам чесно скажу, якби щось трапилося в Запоріжжі, я б примчав у Запоріжжя. Це моє рідне місто. Я буду воювати на території, яку я знаю. Коли ворог на порозі, досвід уже нецікавий нікому, є обов’язок, – наголошує Арсен Мірзоян.

Читайте також: “Не потрібен своїй дружині”: після втечі Олега Винника з України стала відома справжня причина його вчинку

“Ніхто ж не каже, що хтось уклоніст. Усі ми там будемо, часу вистачить на всіх. І ця війна надовго, це на роки. Тому всі ми там будемо, обов’язково будемо там. Просто зараз ми там, де ефективніше, а потім ти нікуди не дінешся від того. Від себе не дінешся теж”, – додає зірка.

Як Мірзоян ставиться до мобілізації

Музикант не з чуток знає, що аби виконати план по повісткам, на фронт везуть хлопців не те що не готових ні до чого, а у спортивних костюмах. У нього був реальний свідок.

Ви своїм планом по повісткам просто нищите, бл*ть, країну. Ви п**араси – отак би я сказав тим чувакам, які везуть пацанів без розбору, які, бл*ть, вручають повістки всім наліво, направо. Ну це ж радянщина – емоційно відреагував Арсен Мірзоян.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com