Астролог розповів, які три знаки Зодіаку розбагатіють у цьому місяці

9.12.2019, 20:11
56122

Гороскоп на грудень 2019 всім знакам Зодіаку віщує успішний перебіг справ у фінансовому плані. Згідно з положенням планет і зірок, до кінця місяця отримати прибуток зможуть тільки Риби, Водолії та Скорпіони.

Читайте також: Астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, яким не пощастить цього тижня

Про це у своєму детальному прогнозі заявив астролог Павло Глоба, передає Styler.

Риби Успішно просуватиметься робота зі складання бізнес-плану. Також ви зможете увійти в колективний виробничий процес, чим багато разів підвищите свої здібності з досягнення поставлених цілей. У кінці місяця вас можуть попросити вийти попрацювати в позаурочний час на заміну колеги – і це позитивно позначиться на ваших доходах. У принципі, все, за що ви не візьметеся – принесе істотний прибуток.

Водолій

Водолії протягом грудня зможуть проявити себе майстрами тонкої дипломатії та таємного впливу на події. Вам можуть запропонувати роботу з неповним робочим днем, яка чудово впишеться у ваш графік роботи. Або ви знайдете віддалену роботу, яку зможете виконувати вдома. У грудні ви зможете успішно оформити пільгові виплати, компенсації, субсидії, пенсії.

Скорпіон

Скорпіони протягом грудня зможуть значно розширити й зміцнити свої ділові зв’язки. У полі вашого зору можуть з’являтися різні люди з пропозиціями про співпрацю і з проханнями надати їм сприяння в їхніх питаннях. Тут дуже важливо підходити вибірково до своїх контактів, щоб досягти фінансового успіху в грудні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com