Біда близько: астролог назвав дату початку Третьої світової війни

26.05.2024, 20:01
159272

За прознозами астрологів, 2024 рік буде дуже тривожним.

Читайте також: Астрологи назвали переломний момент, після якого для України настане мир

Попри те, що можливість Третьої світової війни залишається невизначеною, індийський астролог вважає по-іншому. За його прогнозом, 18 червня 2024 існує великий ризик її початку.

Таке припущення озвучив індійський астролог Кушал Кумар, передає NDTV.

“Прогнозувалося, що 2024 рік буде дуже тривожним… особливо в районі 8 травня… Деяким особам, наділеним владою, може бути важко впоратися з цим тривожним сценарієм. Деякі, ймовірно, серйозно захворіють або навіть можуть піти у відставку. Не можна виключати потрясіння на політичній сцені…

Вівторок, 18 червня 2024 року, має найсильніший планетарний стимул для початку Третьої світової війни, хоча 10 і 29 червня також можуть мати право голосу”, – сказав він.

Наголосимо, що астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com