Бойовики на Сході 7 разів обстріляли українські позиції, загинув один військовий ООС

18.12.2019, 09:50
57006

17 грудня, бойовики  7 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець Об’єднаних сил. Про це повідомляє штаб ООС.

Читайте також: На Донбасі внаслідок ворожого обстрілу загинув 21-річний нацгвардієць

Противник обстріляв українські підрозділи з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також зафіксовано активність ворожих снайперів.

В районі відповідальності оперативно−тактичного угруповання “ПІВНІЧ” НЗФ здійснили п’ять обстрілів:  двічі поблизу Новолуганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;  два рази неподалік Кримського – з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поряд населеного пункту Травневе – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Два обстріли позицій українських захисників зафіксовано у районі відповідальності оперативно−тактичного угруповання “СХІД”: в районі населеного пункту Широкине – зі станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та іншої стрілецької зброї;  поряд Мар’їнки – з ручного протитанкового гранатомету та снайперського вогню.

З початку цієї доби НЗФ вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com