Чергова атака армії РФ по Одесі: дві ракети влучили в об’єкт в житловому районі, виникла пожежа (фото)

8.05.2022, 21:31
119265

Російська Федерація продовжує ракетні обстріли Одеси. Під час повітряної тривоги 8 травня РФ випустила по місту три ракети.

Читайте також: Трюдо приїхав до знищеного окупантами Ірпеня та був шокований наслідками “руского міра” (фото)

Як повідомили в Оперативному командуванні “Південь”, о 16:20 Росія випустила з літаків з боку Чорного моря 3 ракети, які були спрямовані на Одесу. Одну збито ППО, дві інші влучили в житловий район, зруйнувавши зони відпочинку. На щастя, постраждалих немає.

Про це інформує пресслужба ОК “Південь”.

Наголошують, що пожежу, яка виниклу на місці влучання, площею 15 кв. м ліквідовано силами 4 спеціальних машин та 15 рятувальників. Наразі триває розбір завалів на площі 300  кв м, працює слідчо-оперативна група нацполіції з фіксації злочину проти України.

Речник голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук зазначив, що прогнози щодо високої ймовірності завдання ракетних ударів РФ по місту та області підтверджується, тому просить не ігнорувати повітряні тривоги.

“Ворог намагається тиснути на нас своїми ракетами психологічно, закидуючи інформаційними фейками. Дякую нашим силам ППО за те, що вони ефективно працюють та знищують ворожі ракети”, – прокоментував очільник області ворожі удари.

Також Братчук нагадав жителям Одеси та області, що о 22.00 8 травня розпочинається подовжена комендантська година. Запровадження комендантської години накладає низку обмежень на роботу транспорту, підприємств та організацій, ринків та правила вигулу собак.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com