Черговий абсурдний фейк: росія звинуватила Україну у зараженні жителів окупованого Донбасу туберкульозом

17.03.2022, 20:38
114822

Росія звинуватила Україну в біологічній атаці. У Міноборони Росії заявили про “американські біолабораторії в Україні” з яких 4 роки тому стався витік, через який загинуло 70 людей в окупованій РФ частині Донбасу.

Читайте також: “Голови немає, рук, ніг”: 18-річний окупант розповів, що посивів, коли побачив, як їхніх розриває снарядом

Про це повідомляють російські “РИА Новости” з посиланням на Міноборони РФ.

Так, російське військове відомство повідомило, що в “херсонській біолабораторії” екстрено знищили документи, а причиною нібито може бути “приховування відомостей про спалах дирофіляріозу, що виник у 2018 у Херсоні, – хвороби, яка передається комарами”.

У відомстві додали, що у квітні 2018 року представники Пентагону відвідали місцеві заклади охорони здоров’я, де “ознайомилися з результатами епідеміологічного розслідування та скопіювали медичну документацію”.

Також Міноборони РФ “звернуло увагу” на різке зростання у “ДНР” та “ЛНР” у 2018 році числа заражень туберкульозом, під час яких нібито загинуло 70 людей.

Росіяни вирішили, що це – або зараження, або витік з однієї з біолабораторій в Україні.

Вони також заявили, що “проєкт у Грузії та в Україні щодо патогенів кажанів під керівництвом США” розпочався у жовтні 2019 року.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com