Чому сексуальні партнери зраджують: експерти дали відповідь

25.09.2021, 22:37
101763

Експерти із сексуальних стосунків розповідають, що з проблемами в ліжку, які пов’язані з різною сексуальною активністю, стикаються пари в усіх вікових категоріях

Після правильного вирішення цього питання можна зберегти стосунки і навіть зробити їх міцнішими.

Історії людей, які зіштовхнулися з подібними проблемами, зібрало видання Daily Mail.

Вони стверджують, що регулярний сексуальний потяг, навіть якщо він високий, не буде проблемою, поки один із партнерів не ставить його вище за самопочуття та емоційний стан іншого.

Так, 28-річний чоловік розлучився з дружиною заради молодої колеги. Через рік він пішов і від неї, адже та зраджувала йому з кількома десятками інших чоловіків.

Такі вчинки дівчина пояснила тим, що їй занадто мало сексу раз на день, тому вона зовсім не почувалася винною.

Інша пара після 11 років у шлюбі зіштовхнулася з кризою. Через менопаузу у жінки почалися проблеми зі здоров’ям і зник потяг до сексу.

До того часу вони з чоловіком кохалися по 2-3 рази на добу. Вона довго почувалася винною і зобов’язаною займатися сексом хоча б 4 рази на тиждень через біль.

Читайте також: Підозрюють в махінаціях на 34 мільйони: на волинській птахофабриці Добкіна провели обшуки

У підсумку подружжя знайшло альтернативний вихід із ситуації і на деякий час перейшло на оральні втіхи.

32-річна мама двох дітей жаліється, що чоловік часто до неї чіпляється. Вона класифікує свою сексуальну активність як середню,тому їй не хочеться займатися сексом кожного дня, як її партнеру.

Раніше вона терпіла і сподівалася, що він переросте це після народження дітей, але нічого не змінилося. Вона каже, що ледве тримає його біля себе і боїться, що чоловік буде їй зраджувати.

Як говорить акушер-гінеколог, частота сексуального потягу залежить від нашої статевої конституції, яка закладена від народження.

Щоб дійти компромісу, необхідно відверто пояснити партнеру свої бажання і можливості. З часом сексуальний потяг може змінитися, а стосунки вийдуть на новий рівень.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com