Данілов – про вивезення росією української пшениці: Це зерно стане їм кісткою у горлі

30.04.2022, 17:45
118597

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявляє, що з боку рф на території України триває суцільне мародерство, а вивезення українського зерна стане росіянам кісткою в горлі.

Як передає Укрінформ, про це він заявив в інтерв’ю Радіо свобода, коментуючи так звану «експропріацію» врожаю у фермерів Херсонської області з боку рф.

“Це мародери, які все, що вони бачать, забирають. Це звичайна практика рашизму – прибирати до своїх рук все, що вони бачать, все, що можуть фізично захопити, користуючись тимчасовою можливістю. Це не тільки зерно, це й унітази, це і побутова техніка… Мало того, це зерно і те, що вони роблять, стане їм кісткою в горлі. І точно вони це не проковтнуть”, – сказав Данілов.

За його словами, рф – це країна, яка “в житті взагалі нічого не бачила такого”, і для них те, як живуть українці, стало звичайним дивом.

Читайте також: Замку немає, готують кримінальну справу, – Єфросиніна заявила, що на Росії в Галкіна забрали все

“Вони, як кажуть в народі, хапають все під шумок. Ще раз наголошую, я більш ніж впевнений, що це не надовго”, – зазначив секретар РНБО.

Він наголосив, що війська або йдуть воювати, або йдуть займатися мародерством.

“На жаль, ми бачимо не тільки мародерство, ми бачимо тероризм. Ми бачимо те, що вони робили в українських містах, і ми не про все ще можемо дізнатися”, – сказав Данілов.

Він зауважив, що взагалі не розуміє, “як така країна (як рф – ред.) існує на мапі світу”, як до такої країни їдуть якісь поважні люди, “спілкуються з людиною, яка є сучасним Гітлером”.

________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com