Деокупація Криму буде ефективнішою: в Україні відповіли РФ на звинувачення у вчиненні вибуху в Севастополі

31.07.2022, 19:01
124836

Кілька годин тому в кремлівських засобах інформації заявили, що у Севастополі рано-вранці у двір штабу Чорноморського флоту прилетів бойовий дрон і пролунав вибух, йдеться в ТСН.

Читайте також: Падіння економіки цього року буде найглибшим за всю історію України – НБУ

Також повідомляють, що п’ятеро окупантів звернулось по допомогу до лікарів, а святкові заходи, які мали відбуватись вдень у Севастополі, скасували.

Район навколо штабу перекрили поліетиленовою стрічкою, там працюють слідчі. На фотографіях з місця події видно розбите скло, але вікна цілі. ФСБівці вже звинуватили в усьому Збройні сили України. Однак в Україні кажуть про протилежне. Керівник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук уже назвав ці заяви рашистів – провокацією.

«Деокупація українського Криму та всіх українських місць у тимчасово окупованому Криму точно відбуватиметься зовсім інакше та з набагато більшою ефективністю. Наразі впевнений, що це чергова провокація російської сторони. Тим більше на фоні тих жахливих повідомлень, які приходять до нас щодня. Підрозділ інформаційно-психологічний спецоперацій РФ дуже часто використовують цей прийом – інформаційне алібі» – заявив він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Faceboo

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com