Держдеп США розповів, як насправді ставляться американські урядовці до Зеленського

3.08.2022, 13:01
125018

На тлі широкого обговорення заяв американської конгресвумен Вікторії Спартц стосовно діяльності керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, виникає питання стосовно довіри американських урядовців до чинної української влади.

Читайте також: Росія ракетами обстріляла Львівщину: під час повітряної тривоги пролунав вибух

Під час брифінгу речника Держдепу США Джон Кірбі прокоментував ці чутки, повідомляє “Зеркало тижня”.

На питання журналістки стосовно статті Томаса Фрідмана, яка нещодавно вийшла у The New York Times, Кірбі заявив що у Білому домі “захоплюються лідерством і мужністю президента Володимира Зеленського в цей час війни”.

Кірбі додав, що від початку повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну, Джо Байден неодноразово спілкувався з Володимиром Зеленським. Американський лідер розуміє, що президент України та увесь український народ  перебувають у постійному стресі та напрузі, тому Сполучені Штати продовжують підтримувати країну у боротьбі із загарбниками.

“Він приватно та публічно висловлював повагу до президента Зеленського та викликів, з якими він та його співгромадяни стикаються” – наголосив Джон Кірбі.

Натомість у статті “Чому візит Пелосі на Тайвань є абсолютно безрозсудним” на думку автора статті американські офіційні особи набагато більше стурбовані керівництвом України, ніж вони показують.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com