До Білорусі за добу прибуло багато поранених російських військових – Генштаб ЗСУ

30.03.2022, 23:07
116173

Протягом останньої доби до населеного пункту Наровля Гомельської області Білорусі з території України прибула велика кількість російських військовослужбовців з пораненнями різних ступенів важкості.

Читайте також: Речник Путіна заперечив прогрес у переговорах з Україною

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ 30 березня.

Там зазначили, що самопроголошене керівництво Білорусі продовжує заперечувати участь у війні проти України, безперешкодно надаючи території для розміщення підрозділів збройних сил Росії, аеродромну та транспортну мережі, а також місця для розташування пускових установок крилатих та балістичних ракет.

“Водночас, у відповідності до міжнародних правових актів, як агресор може розглядатися “країна, яка надає свій повітряний простір, свою територію для завдавання ударів по третій країні“, – зазначили в українському Генштабі.

Там додали, що Білорусь також надає російським окупантам можливість користуватися мережею лікувальних закладів на своїй території.

“Так, протягом останньої доби до населеного пункту Наровля Гомельської області відзначено прибуття з території України великої кількості російських військовослужбовців з різного ступеня важкості пораненнями“, – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com