Дружина соліста Quest Pistols Савлєпова засвітилася на російському кінофестивалі у Москві

22.04.2023, 16:04
139407

Дружина учасника українського тріо Quest Pistols Антона Савлєпова, акторка Ірина Горбачова неочікувано засвітилася на Московському кінофестивалі.

Читайте також: Розлючений пропагандист Соловйов закликав “денацифікувати” країни Балтії

Відповідні кадри з червоної доріжки заходу артистка, яка до речі, є уродженкою Маріуполя, розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Горбачова відвідала показ картини російського кінорежисера і “наспівала” схвальних од йому:

“Вчора було відкриття Московського міжнародного кінофестивалю, в рамках якого показали фільм Бориса Хлєбнікова “Снігір”. Ух.. Так багато хочеться сказати і помовчати. Це неймовірно сильне кіно! Я б назвала його трагікомедійною катастрофою”, – розхвалила Горбачова російський фільм.

Зазначимо, що поки Ірина Горбачова роз’їжджає по москвоським фестивалям, Антон Савлєпов активно дає концерти на підтримку України, збирає гроші для ЗСУ та перекладає свої хіти українською мовою. Як артист поставився до поїздки дружини до країни-терористки росії, наразі невідомо.

Від початку повномасштабного вторгнення Горбачова жодного разу не висловилася про війну, яку в Україні розв’язала рф. Єдиним проявом нібито позиції артистки було те, що після вторгнення вона скасувала гастролі у Москві і Санкт-Петербурзі. “Друзі! У зв’язку з ситуацією, що відбувається, ми скасовуємо наші концерти в Пітері і Москві”, – зазначила тоді Горбачова.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com