Дуже давно “сидить” на стероїдах: нові подробиці можливої серйозної хвороби путіна

5.04.2022, 18:00
116733

Один з колишніх керівників російської нафтової компанії “ЮКОС” Леонід Невзлін прокоментував розслідування російського видання “Проект” про здоров’я Путіна та розповів, що про медичний стан очільника Кремля говорять ізраїльські лікарі.

Читайте також: Вулиці вкриті трупами: найжахливіші кадри звірств окупантів із міст під Києвом, де була армія Росії (фото, відео 18+)

Про це він повідомив в ефірі latynina.tv.

“Я прочитав про це розслідування і поговорив з ізраїльськими лікарями, яким я довіряю. І загальне враження таке, що те, що ми сприймали за ботокс, насправді наслідки дії стероїдів. І дуже тривала дія стероїдів. І це багато що пояснює. Стероїди – це гормональні препарати, які застосовуються у різних випадках, у онкологіях, як додаток до хіміотерапії, вони застосовуються при автоімунних важких захворюваннях та інших. Судячи з усього, на думку лікарів, Володимир Володимирович дуже давно перебуває під дією стероїдів і вони не можуть точно пояснити, чому. Навіщо у наш час використовувати таку кількість стероїдів, якщо є більш сучасні методи лікування. Але ц може бути пов’язано з природою його захворювання. Це може бути онкологія і стероїди використовуються зокрема, щоб потім не було рецидиву”, – говорить Невзлін.

Він додає, що це може бути декілька видів онкологій, зокрема і щитоподібної залози. Але це можуть бути і наслідки інших, наприклад, раку простати, який був пролікований або прооперований декілька років тому і зараз підтримується курсами стероїдів, а також інші форми онкології, зокрема пов’язані з кров’ю.

Невзлін також зазначає, що саме наслідки вживання стероїдів можуть бути відповіддю на запитання, чому Путін сидить у бункері та проводить зустрічі за 6-метровим столом.

“Якщо виходити з того, що стероїди, а не ботокс, а ще є ознаки, що це саме стероїди, бо дія ботоксу може закінчуватися, а стероїди накопичуються. Бувають переври, оскільки вони дуже погано діють на організм, повністю міняють гормональну картину і впливають на психіку. Лікарі також говорять, що такий довгий час прийманяя стероїдів мав викликати різноманітні ускладнення фізіологічного типу та органічного типу хвороби. Але що однозначно – це те, що людина впадає в агресію, що він дуже роздратований, що він насилу стримує себе. І він дійсно має бути у бункері, бо його імунітет дорівнює нулю. Будь-яка хвороба – вірусна чи бактеріальна може призвести до найсумніших наслідків дуже швидко… Судячи з його ходи також зрозуміло, що у нього щось відбуваються з хребтом. Це також можуть бути наслідки від вживання стероїдів”, – зауважує один з колишніх керівників компанії “ЮКОС”.

В опублікованому раніше розслідуванні російського видання “Проект” до 70-річчя Путіна йдеться, що президент Росії ретельно дбає про своє здоров’я та зовнішній вигляд. Так лідера Кремля в поїздках супроводжує десяток лікарів, а сам він цікавиться нетрадиційною медициною, наприклад, приймає ванни з екстракту рога оленів, якого здобувають дуже жорстоким для тварин методом.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com