Владі Російської Федерації через війну в Україні загрожує бунт громадян, у росіян просто немає форми комунікації, щоб поставити чиновникам питання щодо протистояння на українській території.

Перші сполохи будуть пізньої осені, розповів кандидат юридичних наук та екс-депутат Держдуми Марк Фейгін в інтерв’ю засновнику видання “Гордон” – журналісту Дмитру Гордону.

На його думку, громадян РФ цікавить, чому війна в Україні затягнулася, і заради чого жертвами стали військові їхньої країни.

“…У них просто немає цієї форми комунікації, щоб поставити ці запитання. Вони можуть одразу з бунтом вийти. Вони не мають можливості озвучити ці запитання. Просто немає конкретизованих засобів для того, щоб… Просто нічого немає… І тому нічого, окрім бунту чи якогось виступу, у них не залишилося… Ми побачимо перші сполохи все-таки пізньої осені…”, – сказав співбесідник.

Нагадаємо, війська РФ здійснили повномасштабне вторгнення в Україну рано вранці 24 лютого без оголошення війни – Кремль назвав дії своїх посіпак “спецоперацією” нібито для “демілітаризації” та “денацифікації” нашої держави.

Окупанти атакували і воєнні, і цивільні об’єкти, лише в одному Маріуполі загинули понад 20 тисяч осіб. Супротивникам вдалося взяти під контроль частину сходу та півдня української держави.