Герой “Холостяка” Іраклі Макацарія відпочиває в Батумі з 19-річною коханою

19.08.2021, 12:40
99034

Головний герой 6 сезону шоу “Холостяк” Іраклі Макацарія відмовляється коментувати стосунки з дівчиною, яка майже вдвічі молодша за нього. Однак зрідка він все ж публікує фото з юною коханою. Новий кадр з Батумі вже встиг наробити галасу в мережі.

Джерело: 24Showbiz

На відміну від зіркових колег, Іраклі Макацарія обирає для відпочинку курорти в рідній Грузії. З Лізою Чичуа вони відправились у сонячне Батумі. До узбережжя Чорного моря закохані вирушили з сестрою та племінником “Холостяка”. Однак пара знаходить час для романтики.

В особистому профілі з майже півмільйонною аудиторією Іраклі Макацарія показав новий кадр з 19-річною коханою. За руку з Лізою він прогулювався мальовничим бульваром з пальмами.

  • Для вечірнього променаду секс-символ українського шоу-бізу обрав стильний образ – темно-синю футболку, яка підкреслила його м’язи, білі вкорочені штани та смугасті еспадрильї. Герой “Холостяка” виглядав як з обкладинки глянцю.
  • Тоді як Ліза Чичуа одягла кокетливу мінісукню зі спущеними рукавами та квітковим принтом. Літнє вбрання з оголеними плечима та екстремально короткою довжиною фантастично підкреслило її стрункі ніжки. Сукню дівчина поєднала з білими капцями з золотистим декором, а волосся вклала у високий пучок.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com