Головнокомандувач ЗСУ Хомчак одружився на губернаторі Чернігівщини, вдвічі молодшій за нього

15.10.2020, 20:18
86687

Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак, якому виповнилося 53 роки, одружився на 29-річній Ганні Коваленко, яка в четвер, 15 жовтня, була призначена головою Чернігівської обласної державної адміністрації, повідомляє Суспільне.

Читайте також: Президент України присвоїв Хомчаку звання генерал-полковника

Ганні Коваленко – 29 років, Руслану Хомчаку – 53 роки. Таким чином, різниця у віці складає 24 роки.

За даними Обозревателя, Хомчак і Коваленко зустрічалися півроку. Головнокомандувач ЗСУ був раніше одружений і розлучився в 1993 році, для Коваленко це офіційно перший шлюб.

Урочистостей з нагоди одруження пара поки не планує через пандемію – обидва нещодавно перехворіли на коронавірус.

Як зазначає Telegram канал Силовий, Коваленко з часів роботи журналістом була чужа військова тематика, а після призначення на високі посади про свого майбутнього чоловіка відгукувалася виключно в позитивному ключі, хоча відносин не афішувала. При цьому її особиста сторінка в Facebook рясніє посиланнями на інтерв’ю Хомчака.

У 2019 році Анна Коваленко була обрана народним депутатом від “Слуги народу”. А 10 вересня того ж року достроково склала повноваження у зв’язку з призначенням її заступником керівника Офісу президента.

Але 22 квітня президент Володимир Зеленський звільнив Коваленко з посади заступника з питань оборони керівника ОП Андрія Єрмака і призначив замість неї Романа Машовця. А Коваленко призначили заступником міністра розвитку громад і територій.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com