Google викликають до Держдуми Росії за “неправильне” мапування Криму

24.01.2019, 12:27
8805

Керівник Держдуми РФ В’ячеслав Володін подав пропозиція запросити до парламенту представників компанії Google, які “невірно” наносять Крим на мапи, вказуючи його як українську територію.

Читайте також: У Кремлі вирішили штрафувати за карти без Криму

Як повідомляє ТАСС, 24 січня голова Держдуми наказав викликати компанію Google до нижньої палати, щоб обговорити “невірне” мапування півострова Крим.

“Якщо компанія Google бере і заявляє Крим як територію України, то це порушення конституції та законів РФ”, – переконаний Володін.

Він вимагає викликати компанію до себе та обговорити питання Криму. Політик бачить у цьому втручання США у справи Росії. Він приводить у приклад Facebook, який уже зняв з колишнього президента Венесуели Мадуро значок верифікації на сторінці у цій соцмережі.

Володін у всьому бачить руку Білого дому і думає, що соцмережі та пошукові системи знаходяться під залежністю США та виконують всі вказівки американського уряду.

До слова, США, Європейський Союз та більшість демократичних країн світу підтримали опозиціонера Хуана Гуайдо як в.о. президента Венесуели у боротьбі проти Мадуро та визнали останнього нелегітимним.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com