Гороскоп на 8 лютого для всіх знаків Зодіаку: день, коли нас можуть підстерігати пастки

7.02.2024, 23:02
153843

Насамперед, вони можуть торкнутися бажання виглядати в очах оточуючих вище, гідніше, розумніше та успішніше. Але при цьому ставка робитиметься на видимість, коли хочеться не бути, а здаватися: стан «бути» вимагає багато часу та зусиль, у той час як для стану «здаватися» досить просто пустити пилюку в очі. Щоправда, такі моменти загрожують неприємностями, оскільки «завіса» з очей у будь-який момент може впасти, і стане зрозуміло, що «король голий», тобто людина не відповідає образу, який сам і створив в очах оточуючих.

Читайте також: Стало відомо, за скільки Росія купує “Шахеди” в Ірану для атак по Україні: ціна захмарна

Овен

Зустрічі з людьми, які вам дорогі – насамперед, друзями та рідними – навіть якщо вони були намічені заздалегідь, краще скасувати, інакше ви й самі не помітите, як посваритеся – всерйоз та надовго.

Телець

Незважаючи на розпал робочого тижня, не тільки можна, а й потрібно присвятити день – чи хоч би його частину відпочинку: зараз ви – як ніколи! – потребуєте відновлення сил, так що важливо підтримати свій організм.

Близнюки

Від важливих рішень, якою б сферою вашого життя вони не були, сьогодні краще відмовитися: зроблену в результаті помилку доведеться дуже довго виправляти, що гальмуватиме вас на дорозі до мети.

Рак

Спокуса залишитися вдома і відключити телефон, щоб ні з ким не спілкуватися, буде великою як ніколи, але ховатися від когось із близьких все-таки небажано – необхідно розставити всі крапки над «і».

Лев

Незважаючи на довгоочікуване фінансове надходження, витрачати гроші необхідно з обережністю: якщо ви увійдете в раж, то велика ймовірність того, що від отриманої суми мало що залишиться.

Діва

Не варто давати недоброзичливцям, а таких буде чимало, шанс зіпсувати вам настрій: таким чином вони спробують «відщипнути» трохи вашої енергії, щоб скористатися нею у своїх корисливих цілях.

Терези

Не варто вірити всьому, що ви дізнаєтеся: швидше за все, зробивши висновок з однієї-єдиної деталі, ви видасте бажане за дійсне і, як наслідок, зробите образливу помилку.

Скорпіон

Від побутових турбот у цей день бажано відмовитися: з об’єктивних причин ви, швидше за все, зможете довести їх до кінця, і змушені будете до завтрашнього дня жити серед безладу.

Стрілець

Щоб уникнути сімейних конфліктів, які цілком ймовірні в цей день, бажано виявляти терпіння до близьких людей і намагатися розуміти їх навіть у тих ситуаціях, які вас дратують.

Козеріг

Сьогодні – втім, як і будь-якого іншого дня – варто ставити на план своє власне життя, не втручаючись у чуже, особливо важливо нікому не давати поради – залиште їх для внутрішнього користування.

Водолій

Головний лікар для вас сьогодні — безцільне і безглузде проведення часу: постарайтеся відмовитися від розмов і листування ні про що, тільки на важливі — найкраще, професійні — тим.

Риби

Від ділових переговорів у цей день краще відмовитися: навряд чи ви зможете порозумітися з діловими партнерами, які не захочуть йти на контакт, так що краще перенести зустріч а інший день.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com