Грошей не рахують: що відомо про молодшу доньку Путіна – Катерину Тихонову – та її колишнього чоловіка-мільйонера

28.04.2022, 11:02
118404

Мабуть, немає більш потайливого політика у світі, ніж президент Росії Володимир Путін, адже за 20 років його правління країною майже ніхто нічого не знає про його особисте життя та життя його дітей. Ще на початку кар’єри Путін показав двох своїх доньок — Марію та Катерину, тому світ знав, що в першому шлюбі у російського диктатора були діти, але що старшими ставали дівчата, то менше про них говорили. Сам Путін ніколи нічого не коментував щодо дітей, ніколи ніде з ними не з’являвся і не розкривав, чим вони займаються, окрім одного випадку, коли заявив: “Вони не займаються бізнесом і не займаються політикою. Вони просто живуть своїм життям і роблять це дуже гідно”.

Читайте також: Українська акторка перейшла на бік окупантів та взяла на себе обов’язки “мера” Василівки

Однак на відміну від західних політиків, які відкрито показують свої сім’ї, розповідають про дітей та їхні успіхи, російський лідер цих цінностей не поділяє. Причиною цього є чи то страх замаху на дівчат, чи то багатомільйонні компанії, зареєстровані на них та їхніх чоловіків.

Раніше журналісти вже розповідали вам про старшу доньку Володимира Путіна — Марію Воронцову та двох її чоловіків, які дуже швидко стали успішними бізнесменами з багатомільйонними статками, квартирами та високими посадами в державних компаніях, а тепер пропонуємо дізнатися трохи про особисте життя молодшої доньки — Катерини Тихонової.

Каті — 35 років, вона підприємиця, а також обіймає величезну кількість різноманітних керівних посад, що стосуються спорту та науки. Багато років дівчина займалася акробатичним рок-н-ролом, брала участь у змаганнях, тому в Інтернеті можна знайти багато відео з її виступами. Також відомо, що вона є кандидаткою фізико-математичних наук і дуже багатою дівчиною, але звідки у неї багатомільйонні статки, звісно ж, таємниця.

Більше подробиць про життя Каті особливо не було, проте згідно з розслідуванням журналістів із “Важливих історій”, 2019 року хакери виклали в Мережу величезну базу даних, яка налічувала мільйони імейлів. Деякі з украдених імейлів належали зятю Путіна — Кирилу Шамалову. В архіві було понад 10 тисяч листів, що охоплювали період від 2003 до 2020 року, і в них були особисте листування, фотографії, нюанси щодо фінансів, роботи та розкішного весілля Кирила та Катерини.

Виявляється, пара одружилася в лютому 2013 року неподалік Санкт-Петербурга, на елітному курорті “Ігора”. Святкували весілля три дні, гостей попередили, що захід є повністю секретним, тому, ймовірно, фото та відео зйомку було заборонено. Саме весілля було організоване з розмахом у російському стилі: з декораціями, скульптурами, каруселями, найнятими артистами, що зображували скоморохів, та танцюристами. Замість подарунків пара просила дарувати їм гроші, а ось медовий місяць наречені провели не в Росії, а на острові Маврикій, на березі Індійського океану.

Згідно з розслідуванням Reuters, гості весілля мали білі шарфи з вишитими червоними нитками літерами К&К, на нареченій була довга перлинна весільна сукня, на нареченому — темне пальто. На території закладу було повно охорони.

Подальше листування з електронної пошти свідчило, що після весілля пара продовжувала вести марнотратний спосіб життя: вони придбали розкішний маєток неподалік заміської резиденції Путіна на околиці Москви та віллу у французькому курортному місті Біарріц.

Декорування приміщень також стало їх у чималі кошти: один килим коштував 65 тисяч доларів, кілька японських книжок — 7 тисяч доларів, а спацентр — близько 350 тисяч доларів.

Проте варто зазначити, що Кирило — хлопець не зі звичайної сім’ї: його батько — російський мільйонер Микола Шамалов, давній друг і соратник Путіна. Ще в 1990-х роках разом із Путіним Шамалов заснував дачний кооператив “Озеро” під Санкт-Петербургом, а коли Путін став президентом Росії, багато членів цього кооперативу обійняли керівні посади в російському уряді та бізнесі. З цього можна припустити, що Катя та Кирило знайомі від дитинства, проте саме після весілля з донькою Путіна його кар’єра почала набирати неймовірних обертів, і невдовзі Шамалов став наймолодшим доларовим мільярдером Росії. Також на рахунку цієї людини — десятки угод, серед яких купівля багатомільйонних компаній за відверті копійки, офшорні рахунки та дорога нерухомість. Нібито в цьому шлюбі у Катерини Тихонової та Кирила Шаламова народилася дитина, але зрозуміло, що її ніхто ніколи не бачив. Найімовірніше, 2018 року пара розлучилася, а вже 2019-го Шаламов одружився вдруге, хоча той шлюб також був нетривалим.

Попри розлучення з молодшою донькою Путіна, після початої Росією повномасштабної війни на території України Шамалов потрапив до кола наближених до російського президента осіб, щодо яких були запроваджені санкції. Також санкції запровадили і щодо обох доньок російського диктатора. В якій країні зараз мешкають Катерина та її діти — невідомо, хоча, можливо, вона, як і її старша сестра, зараз у Росії, під ретельною охороною батьківських спецслужб. Мати дівчат — Людмила Очеретна — мешкає з новим чоловіком у Франції.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com