Групове зґвалтування на Волині: п’яні хлопці побили та познущалися з молодої дівчини

21.11.2019, 15:31
53383

У Волинській області поліцейські за підозрою в груповому зґвалтуванні 22-річної місцевої жительки затримали трьох чоловіків.

Читайте також: У Харкові затримали молодого чоловіка, який зґвалтував бабусю

Як повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Волинській області, інформація про зґвалтування жінки надійшла до правоохоронців учора, 20 листопада.

В той же день поліцейські за підозрою в скоєнні цього злочину затримали трьох жителів області.

У ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст.152 Кримінального кодексу України, слідчі поліції Волині встановили причетність до скоєння групового зґвалтування потерпілої 18-річного, 20-річного та 30-річного чоловіків.

Зловмисників поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що один із затриманих притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Нині вирішується питання щодо оголошення затриманим особам підозри в скоєнні групового зґвалтування та обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років.

За інформацією місцевих ЗМІ, які посилаються на слова матері постраждалої, її донька на заробітках за кордоном познайомилася із хлопцем з Волинської області. Після приїзду додому він запросив її у сусіднє село, щоб відсвяткувати повернення. Під час застілля до дівчини почали чіплятися нетверезі чоловіки, а коли вона стала чинити опір, її побили та зґвалтували.

Хлопця, з яким дівчина поїхала на святкування, через спробу її захистити теж побили.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com