Ілон Маск запускає власну соціальну мережу без цензури та з повною свободою слова

27.03.2022, 22:40
115853

На думку Ілона Маска, існуючі соцмережі наражають користувачів на зайву цензуру і всіляко ущемляють права окремих людей

Йдеться про тотальне порушення свободи слова, тому що деяким людям дозволяють відстоювати свою позицію, а деяким таку можливість не надають, просто блокуючи їх облікові записи.

При цьому ці акаунти не порушують поліки соцмереж, тобто їх блокують, по суті, з політичних причин. Вирішити цю проблему хоче мільярдер, плануючи для цього створити та запустити свою власну соціальну мережу. Її запуск може статися вже цього 2022 року, а зараз, наприкінці березня, Ілон Маск займається опрацюванням цього питання. Вона виявиться доступною жителям усіх країн, зокрема США, Європи, Україні, Японії та інших країн.

Нова соціальна мережа, яку планується створити та запустити, запропонує користувачам зрозумілі всім та прості алгоритми з відкритим вихідним кодом. Вивчивши такі, можна буде на 100% переконатися у відсутності будь-якої цензури та будь-яких порушень щодо свободи слова.

Читайте також: “У Сирії такого не було”: російські військові хочуть додому та благають про ротацію

Кожна людина і кожна компанія в цій соцмережі зможуть відстоювати всі свої права, роблячи це без будь-яких труднощів. При цьому блокувати акаунти користувачів будуть лише у разі порушення окремих прав, куди будуть ставитись образи інших учасників спільноти або заклики до будь-яких незаконних дій, на зразок насильницьких дій щодо жителів тих чи інших держав.

Щоб підтвердити свої наміри, Ілон Маск провів опитування серед своїх читачів, у якому за кілька годин взяло участь більш ніж 2 млн людей. В рамках цього опитування підприємець дізнався скільки людей вважають, що соцмережа Twitter дотримується принципів свободи слова. Результати відповіді виявилися цілком очікуваними – лише 29,6% вважають, що соціальна мережа справді дозволяє всім і кожному висловлювати свої думки, тоді як 70,4% відповіли негативно.

Всі ці користувачі розуміють і усвідомлюють, що існує жорстка цензура і жорстке обмеження свободи слова, при якому соціальна мережа публікує лише такі матеріали, які відповідають підтримуваній їй політики у всьому світі. Якщо хтось її не підтримує, його заблокують. Як називатиметься нова соцмережа від засновника компаній SpaceX і Tesla поки що невідомо.

_______________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com