Ілона Гвоздьова розповіла, чому її чоловік ледь не побив Володимира Остапчука

29.08.2021, 13:11
99776

Популярна танцівниця Ілона Гвоздьова вирішила відверто розповісти, чому її чоловік ледь не побив Володимира Остапчука. Подробицями зірка українського шоу-бізнесу поділилась в новому інтерв’ю.

За словами Ілони Гвоздьової, 2019 року вона виступала з телеведучим на проєкті “Танці з зірками”. Саме тоді Володимир Остапчук оголосив про розлучення зі своєю дружиною. Майже всі фанати подумали, що причиною розриву їхніх стосунків стала Ілона Гвоздьова.

Танцівниця була дуже обурена. Вона сподівалась, що Остапчук розповість на публіку, що не має ніяких стосунків зі своєю партнеркою. За словами Ілони Гвоздьової, вона дуже пишається професіоналізмом шоумена. Проте, жінка зовсім не розділяє його життєві принципи.

На момент участі в проєкті Ілона Гвоздьова вже перебувала в шлюбі. Вона виховувала з коханим чоловіком донечку. Однак, скандал, який виник з Остапчуком, ледь не зіпсував їй репутацію.

Також танцівниця зізналась, що через такий неприємний інцидент її чоловік ледь не побив Володимира Остапчука. За словами Гвоздьової, вона завжди поважає коханого та залишається йому вірною.

Через деякий час жінка все-таки розвіяла чутки щодо роману з телеведучим. Вона повідомила, що краще бути популярною танцівницею, ніж левицею, яка розбиває серця.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com