“Коли пан Рютте перебере цю посаду від Столтенберга, ми розраховуємо на продовження роботи із забезпечення захисту людей і свободи”, – Зеленський про призначення Генсека НАТО

26.06.2024, 15:46
160818

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що коли в жовтні Марк Рютте перебере посаду Генерального секретаря НАТО, то Україна розраховує на продовження спільної роботи із забезпечення захисту людей і свободи в усій євроатлантичній спільноті.

Читайте також: Марк Рютте офіційно призначений на посаду генерального секретаря НАТО

Про це він написав на своїй сторінці в X, зазначивши, що вітає Рютте з рішенням союзників призначити його наступним Генеральним секретарем НАТО.

“Коли в жовтні пан Рютте перебере цю посаду від Єнса Столтенберга, ми розраховуємо на продовження нашої спільної роботи із забезпечення захисту людей і свободи в усій нашій євроатлантичній спільноті”, – зауважив Зеленський.

Президент додав, що знає Рютте як принципового та сильного лідера, який протягом останніх років неодноразово демонстрував свою рішучість і далекоглядність.

“Користуючись нагодою, я також хочу подякувати пану Столтенбергу за значний внесок у зміцнення НАТО протягом попередніх десяти років його перебування на посаді, а також за непохитну підтримку боротьби України за свободу”, – зазначив глава держави.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com