Кому зі знаків зодіаку пощастить у коханні від 18 до 24 вересня

18.09.2023, 23:04
146930

Особисте життя – не виняток: зірки знають про все, що чекає на людину в цій царині.

Читайте також: ЗСУ ліквідували командира однієї із елітних частин РФ: що відомо про смерть військового злочинця

Кому пощастить у коханні цього тижня – від 18 до 24 вересня?

Овен

Овни можуть розраховувати на сюрприз, який приготує їм близька людина. Тим, із ким представники знака перебувають у сварці, вона влаштує грандіозне примирення, а на тих, з ким довелося довго перебувати в розлуці, чекає несподівана – і дуже приємна – зустріч. У будь-якому разі їм забезпечені приємні емоції та гарний настрій на тривалий час, а це вже важливо.

Лев

Леви можу зіткнутися з людиною, з якою зустрілися доволі давно, але відтоді не спілкувалися. Для представників знака стане приємним сюрпризом той факт, що вона весь час думала про них і шукала зустрічі з ними, хоча й не знала, де і коли вона має статися. Зірки рекомендують їм придивитися до свого старого знайомого – можливо, він викличе у них симпатію у відповідь.

Скорпіон

Випадкова зустріч, яка чекає на представників знака, цілком може закінчитися серйозними стосунками з офіційним їх оформленням. Причому стосується це не лише вільних і незалежних, а й тих, хто давно перебуває у шлюбі. Можливо, новий роман матиме серйозні наслідки романтичного характеру, тому не варто чинити опір несподіваним почуттям.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com