“Контрнаступ може стати ще успішнішим”: в Офісі президента заявили про початок третього етапу війни

29.07.2022, 19:15
124740

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович. За його словами, російські війська готують новий наступ, який знову стане провальним.

«Судячи з напрямків перекидання військ, їх складу та угруповання, яке вони вибудовують – російське керівництво знову перемудрило із задумом. Один основний удар, два відволікаючі, потім ще один і ще – на зовсім інших напрямках. І він, цей задум, звичайно, знову провалиться», – пророкує Арестович.

За його словами, ухваливши рішення про цю операцію, вони зробили другу стратегічну помилку в цій війні. Першою взагалі було її починати.

«Тому, щасливе звільнення Херсона, схоже, злегка відсувається і замість нього нас чекає славна бійка – останні російські оперативні резерви з накопиченими українськими», – заявив Арестович, додавши, що тільки ідіоти йдуть у наступ з військами, яких, ще питання, чи вистачить на оборону.

Читайте також: Понад 75 000 росіян було вбито або поранено під час війни в Україні – Білий дім

Найбільш представницький комплект російських військ, зазначає Арестович, зібраний на Херсонщині. Туди, за його словами, «протягом тижня додалася десантна окрошка, розміром із 7-8 БТГ, до тих 12-15, що вже були».

«Трохи збирають на Запорізькому, Донбаське практично повністю відходить у відання «армій народних республік» та ПВК, штатних росіян ще є на ізюмській – найневдалішій для них уже понад три місяці, і на харківському, на кордоні маячить 144 дивізії у повному складі – найбільша цінність за мірками цьогорічного, третього етапу війни», – розповів Арестович.

Представник ОП запевнив, що окупанти, які так «нічому і не навчилися» програють, а Україна здобуде перемогу.

«Починається третій етап війни. Наш контрнаступ, схоже, трохи відтягується, зате потім має всі шанси стати ще успішнішим, ніж планувалося. Бійка буде славною. Піде козацький драйв знову гуляти степом», – зазначив Арестович.

Крім того, NewsMakers, що російські виродки завдали удару по колонії, в якій утримувалися українські військовополонені та азовці з «Азовсталі»

Імена загиблих і постраждалих наразі встановлюються.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com