Кремль планує мобілізувати понад 100 тисяч резервістів, – військова розвідка Естонії

8.03.2022, 21:25
113926

На тлі воєнних невдач в Україні путінський режим розпочав обмежувати пересування військовозобов’язаних осіб всередині РФ.

Таку інформацію оприлюднило провідне балтійське видання “Delfi” із посиланням на власні джерела в естонській військовій розвідці.

Зазначається, що міністерство оборони країни-агресора спільно з генеральним штабом уже підготували план запровадження воєнного стану і мобілізації чоловіків призовного віку.

Читайте також: “Сюрприз” для Росії: у Раді анонсували важливі законопроєкти

«Сьогодні спостерігається низка ознак, які показують, що на Московії розгорнута системна підготовка до введення воєнного стану. Зафіксовано прояв обмеження свободи пересування всередині країни призовників-резервістів. У деяких суб’єктах федерації вже реквізуються цивільні транспортні засоби на потреби армії. Зрозуміло, що мета цих, поки що прихованих, заходів – спроба збільшити присутність свого окупаційного контингенту на території України», – зазначили у військовій розвідці Естонії.

За оцінкою, Владімір Путін, як і раніше, виходить із максималістських цілей щодо України: беззастережна капітуляція; але його армія на щастя не спроможна здійснити задумане.

______________________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com