Кива і Медведчук втекли, а Тищенко біженець: де пересиджують війну одіозні нардепи

10.03.2022, 17:25
114131

Ілля Кива

Ще до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива виїхав до Іспанії. До цього часу він не повернувся. В етері російського телебачення він заявив, що Україна “поневолена і поставлена на коліна Заходом, просякнута нацизмом, і в неї нема майбутнього”.

Ілля Кива (Фото: Фейсбук)

У відповідь на це члени ОПЗЖ назвали Киву “провокатором” і виключили з фракції. А генпрокурорка Ірина Венедіктова повідомила нардепу про підозру в державній зраді.

Нестор Шуфрич

Член ОПЗЖ Нестор Шуфрич наразі перебуває у Києві. Про це свідчить той факт, що 4 березня депутата спіймали на фотографуванні одного з постів батальйону тероборони столиці.

Нестор Шуфрич

Нестор Шуфрич Фото: УНІАН

До речі, у цей його охорона відстрілювалася від бійців тероборони. Він виправдався тим, що робив селфі, щоб показати, що перебуває в Києві. Після бесіди з правоохоронцями Шуфрича відпустили.

Олексій Гончаренко

Нардеп від “Європейської Солідарності” Олексій Гончаренко залишився у столиці й вступив там до тероборони. Його 206-й батальйон допомагав охороняти Гостомель та зачищати Оболонь від ДРГ, а також врятував понад 400 жінок і дітей від розбомбленого окупантами Ірпеня.

Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко (фото: УНІАН)

Віктор Медведчук

Де саме наразі перебуває нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук, достеменно невідомо. Радник глави МВС Антон Геращенко писав, що парламентар утік з-під домашнього арешту, під яким він перебував через підозру у злочинах, зокрема, у держзраді. Медведчук точно знав, що буде повномасштабне вторгнення РФ, тому що його дружина Оксана Марченко поспіхом утекла з України через Білорусь.

Віктор Медведчук (Фото: УНІАН)

Микола Тищенко

Депутат від монобільшості Микола Тищенко наразі перебуває на Закарпатті. Однак є розбіжності в інформації, чим він там займається.

Микола Тищенко

Микола Тищенко (фото: УНІАН)

Його дружина Алла Барановська каже, що президент відправив Тищенка на південний захід “для оборони, збору гуманітарної допомоги, всього необхідного для армії”. Тим часом джерела ЗМІ вказують, що нардеп втік туди від війни й прикидається біженцем.

______________________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com