Кива оплатив комуналку жінці, якій нардеп від “Слуги народу” порадив продати собаку, щоб розрахуватися з ЖКП

2.02.2020, 17:15
61659

Народний депутат від фракції “Опозиційна платформа − За життя” Ілля Кива оплатив рахунок за житлово−комунальні послуги жінці з Кіровоградської області, якій днями його колега від фракції “Слуга народу”, порадив продати собаку, щоб це зробити. Про це повідомив сам Кива на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Знайшовся собака, якого нардеп порадив пенсіонерці продати для оплати комунальних послуг (фото)

“Оголошую челлендж #допоможи_пенсіонеру. Я закликаю всіх допомогти пенсіонерам, які ледве зводять кінці з кінцями – оплатіть їхні борги за комунальні послуги, придбайте їжу чи одяг, допоможіть купити ліки! Ми не повинні стояти осторонь і дивитися, як вимирає від голоду і відсутності грошей на виживання ціле покоління людей.

Замість адекватних рішень і реальної допомоги звичайним пенсіонерам “нова влада” через свою некомпетентність і безграмотність пропонує продати собаку. Це єдине рішення проблем, на яке вони здатні? Вони не шукають шляхи покращення життя для наших пенсіонерів і малозабезпечених. Вони продовжують давати ці знущальні субсидії, яких і так не вистачає, тільки тут вони вирішили обдурити людей. Люди зводять кінці з кінцями. У країні відсутні механізми юридичного захисту людей. Ніхто нічого не пояснює, ніхто не перевіряє… Люди залишаються з боргами і безвихіддю один на один. Реальний приклад цьому ситуація Любов Павлівни з села Аджамка Кіровоградської області. Пенсія у неї 2000 грн на місяць, а платежі за комунальні послуги перевищують цю суму більш ніж на 100 грн. Ви вважаєте це справедливо? Я особисто ні!”, − зазначив політик.

Читайте також: “Прощавай, Шарік”: у мережі висміяли пораду слуги народу українцям

При цьому Кива додав, що сьогодні відправив своїх помічників юристів з метою розібратися, в чому причина ситуації, що склалася, чому жінці нараховано мінімальну субсидію. “І ми досягнемо відновлення справедливості для цієї жінки. Це питання буде під моїм особистим контролем. Ми не повинні проходити повз людей, яким дійсно потрібна допомога. А “Слугам Народу” я хочу сказати тільки одне − прийде час і вся країна побачить ваше справжнє обличчя. Ви переплутали народ з олігархами, і замість допомоги простим людям – служіть своїм американським покровителям. Результат буде дуже скоро − люди все бачать і виженуть вас мітлою і за свої злочини ви будете сидіти довгі терміни”, − резюмував він.

До посту Кива доклав фотографію жінки, про яку йшла мова, а також свідчення того, що він перевів у рахунок оплати її ЖКП кошти.

Нагадаємо ,в ефірі 112 каналу народний депутат з фракції “Слуга народу” Євген Брагар, обговорюючи складності людей при оплаті комунальних послуг, сказав, що якщо у пенсіонерки є собака елітної породи, її можна продати і розрахуватися за комунальні послуги. Ця заява викликала бурю обурення серед українців.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (2)

  • Шановний Кива, якщо Ви робите це з благими намірами, то для чого афішуєте, нам від того не легше, та ми “Львівяни, Тернопільчани, Франківчани, Кияни за інші області не говориттму, бо незнаю, це робимо щодня,кожен, ми пригріли, нагодувати, оділи мільйони переселенців за наші мізерні зарплати, окрім того маємо стареньких батьків, тощо і не хвалимося, а ви чеками вихваляєтесь, хочете рейтингу? Ви одній бабці із своїм достатком допомогли, смішно, і боляче, нащо Ви заради крісла, чи як там у вас, місця ладні п’яти лизати, щоб хоч однією ногою до корита,та не знаєте яким чином собі рейтинг підняти і ви не один такий, не з цього потрібно, у нас дійсно, закони не діють для захисту нас, простих смертних, а для вас, любе кіно, пригадую як приймали закон про недоторканість, ваша партія “за життя” чомусь усі проти, чому? Поясніть народу. Страшно? Але ж прийняли, а ви дальше вигадуєте законята, як обійти відповідальність, поки цей олігархізм не закінчиться нічого доброго ні в одній гілці влади не буде

  • Раздул на всю страну, только и ищут где попиарится, почему до этого о его благих делах не было слышно? Да потому что их не было, а тут такая возможность распиарить себя

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com