Льотчик-Герой Росії назвав Путіна злочинцем та дебілом

8.03.2022, 22:25
113932

Льотчик, Герой Росії Олександр Гарнаєв назвав президента РФ Володимира Путіна злочинцем та дебілом за те, що він влаштував війну з Україною.

Це слідує з постів 61-річного Гарнаєва, що живе в Калмикії, на його сторінці у Фейсбуці.

Так, 27 лютого 2022 року вторгнення Росії в Україну Гарнаєв назвав “а-ля-гітлерівською агресією, фашистською окупацією чужої країни”.

“Як може відбуватися з деякими моїми співвітчизниками – прямими спадкоємцями Великої Перемоги … настільки нелюдяне оскотинування, яке не дозволяє їм розрізняти Найвищі Доблесть і/або ганьбу Людства? … Змішувати без розбору “в одній склянці”: Святий захист своєї Батьківщини з а-ля-гітлерівською агресією, фашистською окупацією чужої країни???” – написав льотчик.

За його словами, причини можуть бути різні: страх, продажність, божевільне TV-зомбування, алкоголізм, наркоманія, деменція, параноя.

Читайте також: Невідомо скільки пролежала під завалами: історія 6-річної Тані з Маріуполя, яка померла від зневоднення

“З БУДЬ-ЯКИМ подібним чином схибленим божевільним НЕМАЄ сенсу більше мати справи, ні у віртуалі, ні в реалі! … КОЖНОГО такого божевільного дебіла (незалежно ні від якої передісторії, посад, заслуг, регалій і ін…) викреслюю зі свого кола спілкування НАЗАВДЖИ – БЕЗ ВИКЛЮЧЕНЬ, БЕЗ ВИБАЧЕНЬ!!! Підписуюсь власноруч: 27.02.2022 Олександр ГАРНАЄВ – Герой Росії (справжній), син Героя Радянського Союзу (справжнього)”, – написав Гарнаєв.

На знак протесту він подав у відставку з посади.

Гарнаєв також відзначив стійкість, мужність та згуртованість українців.

“А яка ще мета у цієї бійні? Бліцкриг ВЖЕ програно начисто, братня Слов’янська нація – тепер єдина як ніколи в Історії (військкомати тріскаються від черг добровольців), а у нашенських солдатиків там навіть спокійно поспати – пожерти / поср@ти не виходить… “навколо одні вороги” (вкупі з В-С-І-М Світом – Генасамблея ООН (де ні в кого немає жодного права вето) засудила цей злочин Переважною більшістю голосів = 141 країна (проти тільки 5). Для яких цілей продовжувати безглуздо колошматити тисячі людских душ???” – написав Гарнаєв 3 березня.

7 березня він знову висловився про Путіна.

“Підсумки “мудрого” правління: розорена країна; зубожілий народ; безглуздо вбито багато тисяч…” – написав Гарнаєв.

А пізніше оголосив про намір визволяти з полону в Україні російських льотчиків, звернувшись за сприянням до Героя України Олександра Галуненка.

______________________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com