Ловкост Rainair запустить у наступному році 18 нових авіамаршрутів з України

16.10.2019, 13:12
47228

Найбільший європейський бюджетний авіаперевізник Ryanair планує 2020 року на третину збільшити пасажиропотік на українських авіарейсах – до понад 2,1 мільйона пасажирів.

Читайте також: Лоукост-авіакомпанія Ryanair запустить рейси з Херсону до Кракова

Про це повідомив комерційний директор компанії Ryanair Девід О’Браєн на брифінгу з міністром інфраструктури України Владиславом Криклієм у Києві у вівторок, 15 жовтня, передає Deutsche Welle.

За його словами, 2020-го Ryanair планує відкрити в Україні 18 нових маршрутів. Загалом наступного року компанія здійснюватиме перевезення з України до Європи 43 маршрутами, зазначив О’Браєн.

Зокрема, влітку 2020 року компанія має намір двічі на тиждень виконувати рейси “Харків – Варшава (Модлін)” і “Львів – Будапешт”. Також на вказаний період заплановане здійснення рейсів зі Львова до Будапешта, Познані, Вільнюса, з Києва – до Баден-Бадена, Франкфурта Хана, Катовіце, Мадрида, Дюссельдорфа, Нюрнберга, Валенсії, з Одеси – до Будапешта, Гданська, Катовіце, Познані, Берліна, Вроцлава.

Крім того, від 21 грудня цього року Ryanair запустить прямі рейси з Херсона до Кракова, які здійснюватимуться двічі на тиждень.

“Ми запропонували представникам компанії Ryanair приєднатися до розвитку ринку внутрішніх авіаперевезень. Для цього держава найближчим часом запропонує стимулювальні речі у вигляді скасування податку на додану вартість на внутрішні авіаперевезення”, – заявив Владислав Криклій.

При цьому міністр інфраструктури додав, що ірландський лоукостер зацікавлений у розвитку регіональних аеропортів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com