Лукашенко назвав протестувальників у Білорусі “безробітними з кримінальним минулим” (відео)

12.08.2020, 16:53
81163

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що основу громадян, які нині протестують у країні, становлять люди безробітні та з кримінальним минулим.

Читайте також: У Білорусі затримали “координаторів” та “спонсора” протестів – ЗМІ

Він закликав білорусів знайти роботу і навіть пригрозив покаранням тим, хто видаватиме підроблені документи про працевлаштування. Про це глава держави сказав на нараді через масові протести.

“Основа всіх цих так званих протестувальників – люди з кримінальним минулим і сьогодні безробітні. Немає роботи – значить, гуляй, дядько, вулицями і проспектами”, – висловився Лукашенко.

Він анонсував вивчення справ усіх безробітних білорусів, які хочуть мати роботу й отримувати зарплату. Їм, відповідно, мають запропонувати ті чи інші посади. Тих же громадян, які приєдналися до загальнонаціонального страйку на фоні протестів, він закликав влаштуватися на роботу.

“Я по-доброму прошу й попереджаю всіх: влаштуватися на роботу тим, хто не працює. І хочу попередити деяких наших, м’яко кажучи, буржуазних громадян: не дай Бог хтось комусь видаватиме липові довідки про працевлаштування. Все повинно бути чесно і порядно”, – пригрозив Лукашенко, який зі скандалом вшосте став главою держави.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com