Лукашенко попри карантин поїхав садити дерева до Чорнобильської зони

25.04.2020, 17:18
70585

Президент Білорусі Олександр Лукашенко відправився на “республіканський суботник” в селище Лясковичі, яке розташоване на території Національного парку “Припʼятський” і постраждало внаслідок катастрофи на ЧАЕС.

Читайте також: Бельгія починає із травня вихід із карантину

Про це повідомляє БелТа. Так, Лукашенко разом з іншими висаджував саджанці сосни у парку і сказав, що “потрібно відновлювати лісову масу на цій площі”.

За його словами, немає причин відкладати або скасовувати республіканський суботник, адже люди все одно працюють у пʼятницю, і якщо вони прийдуть на роботу в суботу, то “це ні на що не вплине”.

Також держоргани, місцева влада та інші організації проводять суботник на робочих місцях, прибирають території міст, готують дитячі оздоровчі та спортивно-оздоровчі табори до літнього сезону. Зазначається, що у двадцятих числах квітня президент Білорусі зазвичай відвідує райони, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС. З метою відновлення лісової маси на площі в 1,5 га в парку висадять кілька тисяч саджанців сосни із закритою кореневою системою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com