Мангер вийшов з СІЗО під заставу в 2,5 мільйона

15.02.2019, 22:52
12217

Після того як адвокат Дмитро Ільченко вніс за Владислава Мангера заставу в розмірі 2 мільйонів 497 тисяч гривень, підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк главу Херсонської облради випустили з СІЗО. Про це пише “Інтерфакс“.

Читайте також : Мангер звинуватив СБУ у вбивстві Каті Гандзюк (відео)

“Дуже добре себе почуваю, ніяких претензій ні до кого не маю. Я готовий повністю співпрацювати зі слідством. Думаю, нам потрібно менше в пресі писати нісенітниці, а більше допомагати один одному в пошуку реальних злочинців”, – сказав Мангер відразу після виходу зі слідчого ізолятора увечері в п’ятницю.


На питання про джерело 2,5 млн грн, внесених його адвокатом в якості застави, він не відповів. Однак раніше адвокат Дмитро Ільченко заявив, що для виплати цієї суми планується залучати позикові кошти. Пізніше він додав, що в кінцевому підсумку було прийнято рішення про внесення застави їм особисто.

Нагадаємо, 11 лютого голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангер повідомили про підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, яку 31 липня 2018 року облили сірчаною кислотою. Сам Мангер заявив, що не буде тікати з країни і готовий відповісти на всі запитання слідчих. А в ніч на 15 лютого суд заарештував Мангера з правом застави в 2,5 мільйона.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com