Модного столичного фотографа підозрюють у розбещенні підлітків

25.11.2020, 21:55
90049

Під Києвом затримали відомого фотографа за підозрою в розбещенні неповнолітніх. 56-річному чоловікові інкримінують скоєння розпусних дій стосовно 17-річної дівчини та інших потерпілих на території столиці та Обухівського району.

Читайте також:  На Дніпропетровщині викрили порностудію, у якій знімали неповнолітніх (фото)

Зловмиснику загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Про це 25 листопада передали у відділі комунікації поліції Київської області.

Правоохоронці з’ясували, що фотограф розбещував неповнолітніх дівчат в автомобілі. Зокрема, так постраждала 15-річна киянка, яку чоловік привіз в машині під Обухів.

За місцем його роботи та у столичній квартирі, яку чоловік винаймав разом зі співмешканкою, поліцейські провели обшуки та вилучили в якості речових доказів ноутбуки, планшети, мобільні телефони, банківські карти, документи. Все це направлять на експертизу. Також було вилучено авто його цивільної дружини, в салоні якої і відбувалися розпусні дії з дівчатами-підлітками.

Було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 156 КК.

За даними видання “Обозреватель” з посиланням на власне джерело, затриманим є відомий український фотограф Олександр Ктиторчук. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Ктиторчук родом з Бердичева під Житомиром. Зараз він проживає у Києві, зареєстрований у Вишневому, викладає в Київській школі фотографії.

Фотограф співпрацює з багатьма популярними українськими зірками, а також бере участь у шоу-програмах на ТБ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com