“Ми на їхній Батьківщині”: окупант з Бурятії бідкається матері на відсутність “патріотизму” в армії РФ

14.05.2022, 21:32
119661

Загарбник вважає, що йому потрібно їхати з України та звільнятись з армії.

Читайте також: Окупанти відводять війська від Харкова, але намагаються утримати зайняті позиції – Генштаб

Про це йдеться у перехопленій розмові окупанта з матір’ю, яку опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Окупант із 2 десантно-штурмової бригади РФ, яка дислокується у Херсонській області, розповів матері, що він не бачить сенсу у “спецоперації”. Він заявляє, що ЗСУ не планують здаватись та готові захищати свою землю, натомість російські військові роблять усе можливе, щоб найшвидше повернутись до РФ.

“Чого вони здаватися будуть, ми на їхній Батьківщині? Мені ця Україна взагалі не цікава. Треба приїжджати та звільнятися… Зараз на контракт сюди ніхто не піде. Кого не спитай, у кого контракт закінчується – не горить бажанням”, – каже російський окупант.

Здивована росіянка запитує сина про “патріотизм”, на що той відповідає, що командир його батареї ще на початку війни вистрелив собі в ногу, щоб не воювати”. На це його мати заявляє, що тоді Захід може почати війну проти РФ, проте росіянин каже, що може лише тоді Путін схаменеться.

“Він же розуміє, що ми тут отримуємо жорстко. Боєприпасів та людей – немає… Згідно зі статутом, якщо від бригади менше ніж 50% залишилось, бригаду виводять або приряджають до іншої бригади. А ми своєю бригадою так і воюємо. Тільки народу менше стає… У нас люди самі зникають. Хтось безвісти зник, хтось в полоні, хтось ховається, хтось вже в росії”, – відповідає матері окупант.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com