“Ми вже думаємо, як відновити наші міста та економіку”: про що говорив Зеленський у ранковому зверненні до українців

5.03.2022, 12:38
113493

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців. Він зазначив, що 5 березня – десята доба запеклого протистояння України у війні із Росією.

Про це Зелеський сказав у щоденному зверненні до українців.

Не пояснили, за що вони воюють

Володимир Зеленський подякував дружнім країнам, а також Президенту Польщі та його дружині. за те, що вони гостинно приймають у себе жінок і дітей із України.

Також Президент України сказав, що влада вже думає, як відновити зруйновані окупантами міста та економіку.

Я говорив з головою Світового банку Девідом Малпассом, виконавчим директором Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою. Маємо згоду між найбільшими фінансовими інституціями заради підтримки України. Вже є рішення про невідкладну допомогу і про десятки мільярдів доларів на відбудову України після війни. І це тільки перші рішення ” , – сказав Зеленський.

Також Зеленський сказав, що російським окупантам не вдалося вийти на заплановані рубежі.

Російська армія не вийшла на заплановані рубежі, але вийшла майже на 10 тисяч убитих російських військових… Це страшно. Це хлопці 18-20 років, зовсім молоді, майже діти. Солдати, яким навіть не змогли пояснити за що вони йдуть воювати… 10 тисяч! Росія точно могла би дати цім своїм людям щось інше крім смерті“, – додав Зеленський.

За словами Зеленського, він пишається кожним українцем, який чинить спротив у тимчасово окупованих російськими солдатами містах та селах.

Український народ чинить спротив і там, де окупантам вдалося пройти, на жаль, але ненадовго… Я захоплююся кожним українцем, кожною українкою, які протестують, який бере національний прапор і показує російським військовим, що вони програють, програють обов’язково. Бо неможливо виграти у людей, які без зброї в руках зупиняють військову техніку, які відмовляються брати що завгодно з рук окупантів… Але вони не втрачають слово гідність і ніколи не втратять“, – сказав Зеленський.

 

______________________________

“Мы уже думаем, как восстановить наши города и экономику”: о чем говорил Зеленский в утреннем обращении к украинцам

Президент Украины Владимир Зеленский обратился к украинцам. Он отметил, что 5 марта – десятые сутки ожесточенного противостояния Украины в войне с Россией.

Об этом Зелеский сказал в ежедневном обращении к украинцам.

Напомним!!!
24 февраля около 5:00 российские войска атаковали государственную границу Украины со стороны России и Белоруссии.

______________________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com