На Банковій прокоментували заяву Туреччини щодо зустрічі Путіна та Зеленського “найближчими днями”

27.04.2022, 16:32
118362

Час і контекст зустрічі президента України Володимира Зеленського та диктатора Росії Володимира Путіна, який розв’язав і веде цинічну війну проти України, наразі не визначено.

Читайте також: Окупанти взяли під контроль Заводи і частково захопили Велику Комишуваху: оперативна ситуація у Харківській області

Щойно конкретна інформація про очікувану зустріч Зеленського з Путіним з’явиться, про це на Банковій обов’язково обіцяють повідомити.

Про це сказав радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк у коментарі ЗМІ щодо заяв міністра оборони Туреччини про таку зустріч найближчими днями.

За його словами, наразі тривають консультації на рівні робочих підгруп, які готують позиції сторін в юридичному плані.

“Безумовно, Туреччина, розуміючи, які руйнівні наслідки для чорноморського регіону має війна, розв’язана РФ, намагається прискорити вирішення конфлікту. Проте час зустрічі президентів двох країн та контекст зустрічі поки що не визначені. З одного боку, спостерігаємо певну інтенсифікацію бойових зіткнень на сході країни, а також спроби остаточно знищити Маріуполь. З іншого боку, продовжуються консультації лише на рівні робочих підгруп, які готують позиції сторін у юридичному плані”, — сказав радник голови Офісу президента.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com